Vårt sortiment

Vi har stort sortiment av olika styckningsdetaljer av vilt

Prisexempel:

Hjortytterfilé, 519 kr/kg

Hjortinnerfilé, 599 kr/kg

Hjort, innanlår, 322 kr/kg

Älgfilé, 619 kr/kg

Renfilé, 599 kr/kg

Vildsvin, ytterfilé, 299 kr/kg

Grytbitar av hjort 176 kr/kg

Fasan, 189 kr/kg

Färs av hjort och rådjur 155 kr/kg

Hare 135 kr/kg

Färs av vildsvin, 124 kr/kg

November

OBS! Dags att beställa julskinka av vildsvin!

Fredagen den 29 november är du välkommen på Julmingel. Vi bjuder på smakprover av flera av våra produkter. Le Spice från Båstad bjuder på risotto och Briscapo från Vantinge demonstrerar köksknivar. Öppet kl 15-18

Nu har vi fyllt på våra lager av olika produkter inför både höstfester, jul och nyår. Vi har nyligen fått hem bl a efterfrågad hare och en del rådjurssadlar. Färs har vi av både älg, hjort, vildsvin och rådjur. Förutom filé av älg, hjort och vildsvin har vi god renfilé. Dessutom har vi stekar av olika slag mm

Nytt i vårt sortiment är fantastiskt god risotto och kryddor från Le Spice i Båstad.

Hjärtligt välkomna!

Augusti-Oktober

Nu börjar det bli höst med regn och rusk. Då är det gott att göra värmande och mustiga grytor. Vi har grytbitar av  hjort som är mycket goda ingredisenser i höstens grytor. Recept har vi också till lite olika grytor.

Varmt välkomna!

Maj-juni

Grillsäsongen är igång. Vi har mycket som passar på grillen t ex grillkorv och kabanoz gjort av hjort och vildsvin, viltburgare, älgburgare, ytter- och innerfilé av älg, hjort, rådjur och vildsvin.

Välkomna!

April

Inför påsk har vi återigen fått in de populära ölkorvarna och salami. Dessutom har vi en del rökt vildsvinsytterfilé

Välkomna!

Februari-Mars

Förutom att vi har mycket olika styckdetaljer av älg, hjort, rådjur och vildsvin så har vi en del ren-innerfilé och ytterfilé. Dessutom har vi vildand, fasan och hare hemma

Välkomna!

Januari 2019

Vi fortsätter med att ha öppet på fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14.

Frysarna är fulla med många olika köttdetaljer av t ex älg, hjort, vildsvin, och rådjur. Vi har också både fasan, hare och vildand hemma.

Välkomna!

December

Kylen har vi fyllt upp med leverpastej, prinskorv, påläggskorvar, pate, spickeskinka och salami, allt gjort av viltkött. Dessutom har vi rökt vildsvinsskinka och vildgårsbröst. I frysen har vi många olika viltköttdetaljer som kan passa både på julbordet och till nyår t ex olika sorters färs, stekar, älgfilé renfilé och hjortfilé.

Välkomna!

November

Tänk på att det är dags att beställa julskinka. Det finns både rimmad och färdigkokt skinka av vildsvin.

Många har frågat efter hare, så nu har vi fått hem ett antal som ligger i frysen.

I kylen har vi förutom ölkorv, rökt korv, spickeskinka av vildsvin nu också goda rökta vildandsbröst och vildgåsbröst.

 

Oktober

Nu har vi fått hem nya hjortlådor.

En låda innehåller kött från en halv skånsk hjortkalv, ca 8-9 kg. Köttet är finstyckat, vakuumförpackat och märkt. I Lådan finns bl a stekar, innanlår, ytter- och innerfilé och färs. Pris 185 kr/kg

Vi har också fått hem fina hjortracks och vildsvinsracks

Augusti 

Vi har extrapris på älgfärs vid köp av mer än 1 kg, 100 kr/ kg. (Ordinarie pris är 149 kr/kg). Så långt lagret räcker

Maj-juli

Vi har gott om olika sorters kött till att lägga på grillen, viltburgare, korvar, entrecote och fileer av olika slag. Dessutom har vi återigen fått hem den goda älgskaven och älgsouvas som är så enkelt att tillaga och jättegott.

Under våren har vi utökat sortimentet av ölkorv till tre olika. En ölkorv är gjort av enbart vildsvin och är ganska kryddstark, en annan är gjord med skelderwikens öl i som smakar fantastiskt gott. Den tredje varianten är en sk älgsnacks, en lite mindre korv, rökt och gjord av älg och vildsvin

Mars

Nu är jaktsäsongen slut för bl a älg, rådjur och hjort. Vi har passat på att fylla frysarna utav olika styckningsdetaljer av älg, hjort, rådjur, vildsvin. Dessutom har vi fasan, vildand, viltburgare, korvar mm Välkomna!

Januari 2018

Gott Nytt År!

Vi fortsätter som tidigare med att ha öppet fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14. Nu kan det vara gott att laga en mustig viltgryta eller annan "slow cooking"-mat. Vi har både kött och recept.

Välkommen!

December

I frysarna och kylen finns mycket godsaker till både jul och nyår. Vad sägs om rökt vildgås, olika sorters rökt korv, viltprinskorv mm till jul. Till nyår kan det smaka bra med filé av t ex hjort, vildsvin och rådjur eller varför inte fasan eller vildand.

Öppettiderna är utökade under jul- och nyårshelgerna.

Jul:  21-22/12 kl 15-18, 23/12 kl 10-14

Nyår: 28-29/12 kl 15-18, 30/12 kl 10-14

November

Vi har nu mycket att välja mellan, älg, hjort, vildsvin, rådjur, vildand, vildandsbröst, fasan, fasanbröt mm. Tänk på att beställa sockersaltad/kokt julskinka av vildsvin.

Oktober

Vi har nu fått hem flera olika styckningsdetaljer av älg och hjort som filé, rygg, stek, högrev, rulle, bringa, färs och grytbitar. I frysen finns också den goda älgskaven och souvas (rökt skav på älg och ren)

När det är mörkt och ruggigt ute är det extra gott med en värmande viltgryta. Vi har både kött och recept till grytan.

September

Rådjursjakten har börjat så nu har vi fyllt upp frysen med fina delar av rådjur, stek, grytbitar, färs, ytterfilé och innerfilé