Vårt sortiment

Vi har stort sortiment av olika styckningsdetaljer av vilt

Prisexempel:

Hjortytterfilé, 519 kr/kg

Hjortinnerfilé, 599 kr/kg

Hjort, innanlår, 322 kr/kg

Älgfilé, 619 kr/kg

Renfilé, 599 kr/kg

Rådjurssadel 384 kr/kg

Vildsvin, ytterfilé, 299 kr/kg

Grytbitar av hjort 176 kr/kg

Vildandsbröst 289 kr/kg

Färs av hjort och rådjur 155 kr/kg

Hare 135 kr/kg

Färs av vildsvin, 124 kr/kg

April

Vi har öppet i påsk:

Skärtorsdag kl 15-18

Långfredag kl 15-18

Påskafton kl 10-14

I dessa tider vill du kanske vara ensam kund i butiken, ring 0709-699110 så ordnar vi en tid då det passar oss båda.

Glad Påsk!

Mars

Kylen är nu full utav godsaker som salami, viltring, ölkorv och rökt vildsvinsinnerfilé. Frysarna är som vanligt fulla av olika goda styckningsdetaljer som passar både till vardags och fest. En av nyheterna är fjällripa.

Välkomna!

Februari

Nu har vi fått hem lite nya godsaker från Arvidsiaur. Förutom renytterfilé och reninnerfilé har vi nu också gravad lättrökt reninnanlår, fantastiskt gott som förrätt, bara att skiva upp och servera med t ex persiljierotspure, gärna lite löjrom, sallad och pepparrot. Dessutom har vi fått hem Gurpi som är kallrökt köttfärsknyten inlindade i renens nätfett, en samisk delikatess .

Vi har öppet som vanligt på fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14. passar inte tiderna så ring 0709-699110, så löser vi det på något sätt.

Välkomna!

Januari 2020

Vi har mycket gott i frysarna som kan passa både till vardags och fest. Vi har t ex precis fått hem souvas (rökt skav) av ren som är både lätt att tillaga och fantastiskt gott.

Vi fortsätter att ha öppet fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14.

Hjärtligt välkomna!

December 2019

Nyår:

I frysen har vi både filé av älg, kronhjort, dovhjort, ren och vildsvin, rådjurssadlar, vildandsbröst, fasaner, stekar som passar till t ex tjälknöl mm

Julen:

I kylen har vi bl a julskinka av vildsvin som är lättrökt och rimmad, rökt vildgåsbröst, rökt vildsvinsinnerfilé och flera olika korvar som passar att ha på julbordet. 

I frysen har har vi viltprinskorv, viltfärs till köttbullar mm

Varmt Välkomna!

November

OBS! Dags att beställa julskinka av vildsvin!

Fredagen den 29 november är du välkommen på Julmingel. Vi bjuder på smakprover av flera av våra produkter. Le Spice från Båstad bjuder på risotto och Briscapo från Vantinge demonstrerar köksknivar. Öppet kl 15-18

Nu har vi fyllt på våra lager av olika produkter inför både höstfester, jul och nyår. Vi har nyligen fått hem bl a efterfrågad hare och en del rådjurssadlar. Färs har vi av både älg, hjort, vildsvin och rådjur. Förutom filé av älg, hjort och vildsvin har vi god renfilé. Dessutom har vi stekar av olika slag mm

Nytt i vårt sortiment är fantastiskt god risotto och kryddor från Le Spice i Båstad.

Hjärtligt välkomna!

Augusti-Oktober

Nu börjar det bli höst med regn och rusk. Då är det gott att göra värmande och mustiga grytor. Vi har grytbitar av  hjort som är mycket goda ingredisenser i höstens grytor. Recept har vi också till lite olika grytor.

Varmt välkomna!

Maj-juni

Grillsäsongen är igång. Vi har mycket som passar på grillen t ex grillkorv och kabanoz gjort av hjort och vildsvin, viltburgare, älgburgare, ytter- och innerfilé av älg, hjort, rådjur och vildsvin.

Välkomna!

April

Inför påsk har vi återigen fått in de populära ölkorvarna och salami. Dessutom har vi en del rökt vildsvinsytterfilé

Välkomna!

Februari-Mars

Förutom att vi har mycket olika styckdetaljer av älg, hjort, rådjur och vildsvin så har vi en del ren-innerfilé och ytterfilé. Dessutom har vi vildand, fasan och hare hemma

Välkomna!

Januari 2019

Vi fortsätter med att ha öppet på fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14.

Frysarna är fulla med många olika köttdetaljer av t ex älg, hjort, vildsvin, och rådjur. Vi har också både fasan, hare och vildand hemma.

Välkomna!

December

Kylen har vi fyllt upp med leverpastej, prinskorv, påläggskorvar, pate, spickeskinka och salami, allt gjort av viltkött. Dessutom har vi rökt vildsvinsskinka och vildgårsbröst. I frysen har vi många olika viltköttdetaljer som kan passa både på julbordet och till nyår t ex olika sorters färs, stekar, älgfilé renfilé och hjortfilé.

Välkomna!

November

Tänk på att det är dags att beställa julskinka. Det finns både rimmad och färdigkokt skinka av vildsvin.

Många har frågat efter hare, så nu har vi fått hem ett antal som ligger i frysen.

I kylen har vi förutom ölkorv, rökt korv, spickeskinka av vildsvin nu också goda rökta vildandsbröst och vildgåsbröst.