Vårt sortiment

Vi har stort sortiment av olika styckningsdetaljer av vilt

Prisexempel:

Hjortytterfilé, 519 kr/kg

Hjortinnerfilé, 599 kr/kg

Älgfilé, 619 kr/kg

Renfilé, 599 kr/kg

Rådjurssadel 384 kr/kg

Vildsvin, ytterfilé, 299 kr/kg

Marinerade grillskivor av vildsvin 209 kr/kg

Grytbitar av hjort 176 kr/kg

Färs av älg,  hjort och rådjur 155 kr/kg

Fasan 189 kr/kg

Hare 135 kr/kg

Färs av vildsvin, 124 kr/kg

Viltburgare 189 kr/kg

Hjortlever 79 kr/kg

Juni

Midsommar 2020

Vi har extraöppet torsdagen den 18 juni kl 15-18

Midsommarafton (19 juni) stängt

Midsommardagen (20 juni) stängt

Maj 

Vi har mycket som kan läggas på grillen. Förutom olika sorters ytterfilé och innerfilé så har vi goda viltburgare, korvar, grillskivor mm

Välkomna!

April

I dessa tider vill du kanske vara ensam kund i butiken, ring 0709-699110 så ordnar vi en tid då det passar oss båda.

Mars

Kylen är nu full utav godsaker som salami, viltring, ölkorv och rökt vildsvinsinnerfilé. Frysarna är som vanligt fulla av olika goda styckningsdetaljer som passar både till vardags och fest. En av nyheterna är fjällripa.

Välkomna!

Februari

Nu har vi fått hem lite nya godsaker från Arvidsiaur. Förutom renytterfilé och reninnerfilé har vi nu också gravad lättrökt reninnanlår, fantastiskt gott som förrätt, bara att skiva upp och servera med t ex persiljierotspure, gärna lite löjrom, sallad och pepparrot. Dessutom har vi fått hem Gurpi som är kallrökt köttfärsknyten inlindade i renens nätfett, en samisk delikatess .

Vi har öppet som vanligt på fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14. passar inte tiderna så ring 0709-699110, så löser vi det på något sätt.

Välkomna!

Januari 2020

Vi har mycket gott i frysarna som kan passa både till vardags och fest. Vi har t ex precis fått hem souvas (rökt skav) av ren som är både lätt att tillaga och fantastiskt gott.

Vi fortsätter att ha öppet fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14.

Hjärtligt välkomna!

December 2019

Nyår:

I frysen har vi både filé av älg, kronhjort, dovhjort, ren och vildsvin, rådjurssadlar, vildandsbröst, fasaner, stekar som passar till t ex tjälknöl mm

Julen:

I kylen har vi bl a julskinka av vildsvin som är lättrökt och rimmad, rökt vildgåsbröst, rökt vildsvinsinnerfilé och flera olika korvar som passar att ha på julbordet. 

I frysen har har vi viltprinskorv, viltfärs till köttbullar mm

Varmt Välkomna!

November

OBS! Dags att beställa julskinka av vildsvin!

Fredagen den 29 november är du välkommen på Julmingel. Vi bjuder på smakprover av flera av våra produkter. Le Spice från Båstad bjuder på risotto och Briscapo från Vantinge demonstrerar köksknivar. Öppet kl 15-18

Nu har vi fyllt på våra lager av olika produkter inför både höstfester, jul och nyår. Vi har nyligen fått hem bl a efterfrågad hare och en del rådjurssadlar. Färs har vi av både älg, hjort, vildsvin och rådjur. Förutom filé av älg, hjort och vildsvin har vi god renfilé. Dessutom har vi stekar av olika slag mm

Nytt i vårt sortiment är fantastiskt god risotto och kryddor från Le Spice i Båstad.

Hjärtligt välkomna!

Augusti-Oktober

Nu börjar det bli höst med regn och rusk. Då är det gott att göra värmande och mustiga grytor. Vi har grytbitar av  hjort som är mycket goda ingredisenser i höstens grytor. Recept har vi också till lite olika grytor.

Varmt välkomna!