April

I kylen har vi nu förutom väldigt god parmesanost också rökt vildandsfilé, fasanfilé, älgrulle mm

Februari-mars 2021

Vi har en del nyheter såsom rulle  av älg, mindre bitar av älgfilé, älgburgare och rökt älgskav. Av ren har vi fått hem rensadel och renkotletter som komplement till våra andra produkter av ren.

I frysen finns också färs, ytter- och innerfilé av ljust kalvkött.

Vi fortsätter med att ha öppet varje helg, fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14.

Välkomna!

December

Nu är frysarna och kylarna fulla med massor av delikatesser inför jul- och nyår. 

Tänk på att vi nu har öppet även på torsdagar kl 15-18 fram till jul.

Välkomna!

November

Extra öppettider. Fr o m den 12 november och fram till jul utökar vi öppettiderna med att ha öppet även på torsdagar kl 15-18

Nu har vi fått leverans av älgskav, älgentrecote, skivad älginnerfile/ytterfilé, renfilé, ripa, någon tjäder och orre och mycket annat gott

Nytt för i höst är att vi har fått hem fin Kalixrom till goda förrätter i höst/vinter. Vad sägs om gravat och rökt reninnanlår med Kalixrom, persiljerotspuré och lite pepparrot, det är gott!  Vi har gravat, rökt reninnalår i frysen liksom mycket annat gott.

Oktober

Nu har vi fyllt upp frysarna med kött från älg, hjort, ren, rådjur och vildsvin. Vi har dessutom fasan, vildandsbröst, korvar, viltburgare mm i frysarna. I kylen har vi fått hem rökt kött av bl a vildsvin, rökta korvar och den goda parmesanosten.

Hjärtligt välkommen!

Juli-augusti

Vi fortsätter ha öppet som vanligt och har mycket i frysarna som passar både till vardags och fest

Juni

Midsommar 2020

Vi har extraöppet torsdagen den 18 juni kl 15-18

Midsommarafton (19 juni) stängt

Midsommardagen (20 juni) stängt

Maj 

Vi har mycket som kan läggas på grillen. Förutom olika sorters ytterfilé och innerfilé så har vi goda viltburgare, korvar, grillskivor mm

Välkomna!

April

I dessa tider vill du kanske vara ensam kund i butiken, ring 0709-699110 så ordnar vi en tid då det passar oss båda.

Mars

Kylen är nu full utav godsaker som salami, viltring, ölkorv och rökt vildsvinsinnerfilé. Frysarna är som vanligt fulla av olika goda styckningsdetaljer som passar både till vardags och fest. En av nyheterna är fjällripa.

Välkomna!

Februari

Nu har vi fått hem lite nya godsaker från Arvidsiaur. Förutom renytterfilé och reninnerfilé har vi nu också gravad lättrökt reninnanlår, fantastiskt gott som förrätt, bara att skiva upp och servera med t ex persiljierotspure, gärna lite löjrom, sallad och pepparrot. Dessutom har vi fått hem Gurpi som är kallrökt köttfärsknyten inlindade i renens nätfett, en samisk delikatess .

Vi har öppet som vanligt på fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14. passar inte tiderna så ring 0709-699110, så löser vi det på något sätt.

Välkomna!

Januari 2020

Vi har mycket gott i frysarna som kan passa både till vardags och fest. Vi har t ex precis fått hem souvas (rökt skav) av ren som är både lätt att tillaga och fantastiskt gott.

Vi fortsätter att ha öppet fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14.

Hjärtligt välkomna!

December 2019

Nyår:

I frysen har vi både filé av älg, kronhjort, dovhjort, ren och vildsvin, rådjurssadlar, vildandsbröst, fasaner, stekar som passar till t ex tjälknöl mm

Julen:

I kylen har vi bl a julskinka av vildsvin som är lättrökt och rimmad, rökt vildgåsbröst, rökt vildsvinsinnerfilé och flera olika korvar som passar att ha på julbordet. 

I frysen har har vi viltprinskorv, viltfärs till köttbullar mm

Varmt Välkomna!