Vårt sortiment

Vi har stort sortiment av olika styckningsdetaljer av vilt

Prisexempel:

Hjortytterfilé, 519 kr/kg

Hjort, innanlår, 322 kr/kg

Älg, innanlår, 363 kr/kg

Älgytterfilé, 519 kr/kg

Älgfilé, 619 kr/kg

Vildsvin, ytterfilé, 299 kr/kg

Grytbitar av älg och hjort 176 kr/kg

Vildand, 110 kr/st

Fasan, 189 kr/kg

Färs av hjort, rådjur, och älg 155 kr/kg

Hare 125 kr/kg

Färs av vildsvin, 124 kr/kg

Hjortlåda ca 8-9 kg hjortkött, 185 kr/kg. (Priset före styckning motsvaras av ca 125 kr/kg)

December

Kylen har vi fyllt upp med leverpastej, prinskorv, påläggskorvar, pate, spickeskinka och salami, allt gjort av viltkött. Dessutom har vi rökt vildsvinsskinka och vildgårsbröst. I frysen har vi många olika viltköttdetaljer som kan passa både på julbordet och till nyår t ex olika sorters färs, stekar, älgfilé renfilé och hjortfilé.

Välkomna!

November

Tänk på att det är dags att beställa julskinka. Det finns både rimmad och färdigkokt skinka av vildsvin.

Många har frågat efter hare, så nu har vi fått hem ett antal som ligger i frysen.

I kylen har vi förutom ölkorv, rökt korv, spickeskinka av vildsvin nu också goda rökta vildandsbröst och vildgåsbröst.

 

Oktober

Nu har vi fått hem nya hjortlådor.

En låda innehåller kött från en halv skånsk hjortkalv, ca 8-9 kg. Köttet är finstyckat, vakuumförpackat och märkt. I Lådan finns bl a stekar, innanlår, ytter- och innerfilé och färs. Pris 185 kr/kg

Vi har också fått hem fina hjortracks och vildsvinsracks

Augusti 

Vi har extrapris på älgfärs vid köp av mer än 1 kg, 100 kr/ kg. (Ordinarie pris är 149 kr/kg). Så långt lagret räcker

Maj-juli

Vi har gott om olika sorters kött till att lägga på grillen, viltburgare, korvar, entrecote och fileer av olika slag. Dessutom har vi återigen fått hem den goda älgskaven och älgsouvas som är så enkelt att tillaga och jättegott.

Under våren har vi utökat sortimentet av ölkorv till tre olika. En ölkorv är gjort av enbart vildsvin och är ganska kryddstark, en annan är gjord med skelderwikens öl i som smakar fantastiskt gott. Den tredje varianten är en sk älgsnacks, en lite mindre korv, rökt och gjord av älg och vildsvin

Mars

Nu är jaktsäsongen slut för bl a älg, rådjur och hjort. Vi har passat på att fylla frysarna utav olika styckningsdetaljer av älg, hjort, rådjur, vildsvin. Dessutom har vi fasan, vildand, viltburgare, korvar mm Välkomna!

Januari 2018

Gott Nytt År!

Vi fortsätter som tidigare med att ha öppet fredagar kl 15-18 och lördagar kl 10-14. Nu kan det vara gott att laga en mustig viltgryta eller annan "slow cooking"-mat. Vi har både kött och recept.

Välkommen!

December

I frysarna och kylen finns mycket godsaker till både jul och nyår. Vad sägs om rökt vildgås, olika sorters rökt korv, viltprinskorv mm till jul. Till nyår kan det smaka bra med filé av t ex hjort, vildsvin och rådjur eller varför inte fasan eller vildand.

Öppettiderna är utökade under jul- och nyårshelgerna.

Jul:  21-22/12 kl 15-18, 23/12 kl 10-14

Nyår: 28-29/12 kl 15-18, 30/12 kl 10-14

November

Vi har nu mycket att välja mellan, älg, hjort, vildsvin, rådjur, vildand, vildandsbröst, fasan, fasanbröt mm. Tänk på att beställa sockersaltad/kokt julskinka av vildsvin.

Oktober

Vi har nu fått hem flera olika styckningsdetaljer av älg och hjort som filé, rygg, stek, högrev, rulle, bringa, färs och grytbitar. I frysen finns också den goda älgskaven och souvas (rökt skav på älg och ren)

När det är mörkt och ruggigt ute är det extra gott med en värmande viltgryta. Vi har både kött och recept till grytan.

September

Rådjursjakten har börjat så nu har vi fyllt upp frysen med fina delar av rådjur, stek, grytbitar, färs, ytterfilé och innerfilé

Juli

Nu är det semester och grilltider och vi har både filé av hjort, älg och vildsvin, viltkorv, viltburgare mm som är gott att grilla.

Vi har nu ökat sortimentet med god majskyckling från Borgeby, vi har både filé, lår och hela gödtuppar.

 

Juni

Det är dags för Student och midsommar, till det har vi god rökt vildsvinsskinka, rökt vildsvinsfilé, viltölkorv, viltkorv och en massa annat gott!

Välkomna!

 

 

April och påsk

Tips till påskmiddag:

  • Mufflon i lergryta
  • Fasan med hasselbackspotatis
  • Vildand i aplsinsås
  • Smörstekt rödingfilé med spenat- och citronsås
  • Tjälknöl på älgstek eller hjortstek
  • Grillad vildsvin- älg- eller hjortfilé med rotfrukter

Vi har kött och recept!

Välkomna!

Öppettider i påsk:

Skärtorsdag kl 10-14

Långfredag kl 10-14

Påskafton kl 10-14

Påskdagen kl 10-14

Välkomna!

Februari

Nu finns det kött från mufflonfår i frysen t ex filé, stek, färs och grytbitar

Vi har fått hem bergränsat parti av rökt viltkött som t ex rökt harfilé och rökt vildgåsbröst.

Januari 2017

Vi har frysarna fulla av olika styckningsdetaljer av älg, rådjur, hjort, vildsvin mm. I kylen har vi både kallrökt viltkorv, viltölkorv, fina ägg från utegångshöns mm